Over ons

kronkel

Openbare basisschool D'n Bogerd is een middelgrote sfeervolle basisschool, die volop in de gemeenschap staat.

 

Er zijn ongeveer 100 leerlingen, verdeeld een cluster onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Wij bieden onze leerlingen een veilige en uitdagende leeromgeving voor hun persoonlijke ontwikkeling. Die heeft niet alleen betrekking op het aanleren van kennis, inzicht en vaardigheden. Het ontdekken van eigen en andermans waarden en normen en daarmee om leren gaan vinden wij ook belangrijk.

01_Over ons IMG_0475-scaled_K

“Onze leerlingen vinden het kleurrijke gebouw heel leuk en vrolijk, ze komen hier met plezier”

kronkel

 

Openbare basisschool D'n Bogerd ligt aan de Glorie van Holland in Geldermalsen en is gestart in 1982. Voor de school ligt een prachtige speelplaats waar de leerlingen voor en na schooltijd en tijdens de pauzes kunnen spelen. De speelplaats is voorzien van klimtoestellen, glijbanen, een basketbalveldje, een tafeltennistafel, een panna-kooi, duikelstangen, een zandbak en schommels.

 

De school heeft zeven leslokalen, een speellokaal, een gemeenschappelijke ruimte, een schoolbibliotheek, een personeelskamer en twee peuterspeelzaal-lokalen.
De school heeft twee in-/ uitgangen zodat het binnenkomen en uitgaan van de kinderen soepel verloopt.

Missie en visie

Missie en visie

kronkel

Missie
Op openbare basisschool d’n Bogerd vinden we dat alle leerlingen welkom zijn. We zijn trots op al onze leerlingen en gaan samen de uitdaging aan om leerlingen passend onderwijs te bieden. Om dat te kunnen bereiken, moet er zorg en aandacht zijn voor elk kind. Wij hebben positieve en reële verwachtingen van onze leerlingen en bieden hen optimale kansen om hun talenten te ontwikkelen. Deze talenten worden volop benut door elk kind de ruimte te geven de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen op zijn/haar eigen manier. Wij zijn trots op iedereen. Leren is leuk!

 

Visie
D’n Bogerd is een openbare basisschool waar elk kind ongeacht geloof, cultuur, sociale klasse of sociale achtergrond welkom is. Hiermee zijn wij een afspiegeling van de multiculturele samenleving. Onze school staat voor passend onderwijs dat erop gericht is om een bijdrage te leveren aan het kunnen maken van de juiste keuzes door onze leerlingen. Zo bereiden wij onze leerlingen voor op het goed functioneren in de samenleving.

Team

kronkel

Op obs d’n Bogerd werkt een enthousiast team. We hebben plezier in ons werk en vinden het belangrijk dat onze leerlingen kunnen werken in een uitdagende leeromgeving naar capaciteit, mogelijkheden en op eigen tempo. Het team werkt samen om dit voor elkaar te krijgen en we zijn samen verantwoordelijk voor onze leerlingen. De groepsbezetting voor schooljaar 2023-2024 ziet er als volgt uit:

 

onderbouw cluster: groep 1/2 en 3  

groep 1/2:

 • juf Lizzy (leerkracht) maandag en dinsdag
 • juf Gitte (leerkracht) woensdag, donderdag, vrijdag

 groep 3:

 • juf Rian (leerkracht) maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
 • juf Lizzy (leerkracht) woensdag

 

middenbouwcluster: groep 4/5/6

 • juf Kim (leerkracht) maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
 • juf Roxane (leerkracht) maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
 • juf Marina (leerkracht) donderdag en vrijdag
 • meester Hans (leerkrachtondersteuner) maandag t/m vrijdag

 

bovenbouw cluster: groep 7 en 8

 • juf Ingrid (leerkracht) maandag t/m vrijdag
 • meester Gillian (leerkrachtondersteuner) maandag t/m vrijdag

 

overig personeel:

 • directeur: Etelka Leushuis, werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag
 • intern begeleider: Coby van Valburg, werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag
 • conciërge: André Ton werkdag: woensdag

onderwijsassistenten:

 • juf Janne maandag, dinsdag, donderdag
 • juf Sabine dinsdag en donderdag
 • juf Helma dinsdag, woensdag, donderdag

Leerlingenraad

kronkel

Op onze school hebben we een leerlingenraad. Deze raad is er om mee te denken, praten, overleggen, adviseren en beslissen over wat er op school en in de klas gebeurt. De leerlingenraad baseert zich daarbij op de ideeën, voorstellen, vragen, moeilijkheden en klachten van alle leerlingen. We vinden het op school belangrijk dat de leerlingen de ruimte krijgen om met ons mee te denken, zodat alle leerlingen een stem krijgen op d’n Bogerd.

mijnidee

Over Fluvium

kronkel

Fluvium biedt openbaar onderwijs aan circa 2200 leerlingen op negentien scholen in West Betuwe en Neder-Betuwe. Bij alles wat we doen staat de ontwikkeling van het kind centraal.

 

Iedere school heeft een eigen identiteit en missie binnen de gezamenlijke koers. Samen leren, werken en leven krijgen alle aandacht. Bij Fluvium werken ongeveer 250 medewerkers. Zo goed als wij voor onze leerlingen zorgen zo goed willen wij zijn voor onze professionals. Zij vormen de kern van onze onderwijskwaliteit.

fluvium_logo